Măsuri de urgenţă luate la nivelul municipiului Ploieşti în vederea prevenirii răspândirii Coronavirus
Primarul municipiului Ploieştiu, Adrian Dobre, a convocat astăzi o şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă pentru a stabili unele măsuri în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19 (coronavirus). 
 
Printre subiectele abordate se numără şi posibilitatea închiderii şcolilor şi grădiniţelor din Ploieşti ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.
 
Toate activităţile culturale programate în municipiu organizate de Teatrul „Toma Caragiu”, Filarmonica „Paul Constantinescu” si Casa de Cultură a Sindicatelor se suspendă până pe 31 martie, a decis astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Ploieşti.
 
Totodată, activităţile sportive de la Sala „Leonard Doroftei”, Sala „Olimpia” şi Stadionul „Ilie Oană” se vor derula fără spectatori.
 
Pentru Hipodromul Ploieşti, potrivit directorului CSM, s-a luat decizia suspendării activităţii până la data de 31 martie.
 
Competiţiile desfăşurate de sportivii de la CSM, Secţia Înot, se vor derula în continuare, dar fără spectatori.
 
Măsura suspendării activităţii de la Bazinul Vega pentru elevii şcolilor cu clase de înot din Ploiesti a fost dispusă, luni, de conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, ca măsură de prevenire a infectarii cu noul coronavirus.
 
”Competiţiile sportive de la Secţia de Înot a CSM se vor derula în continuare cu menţiunea că acestea vor avea loc fără spectatori”, a declarat directorul CSM Ploieşti.
 
Sursa:www.stirileproprahova.ro
 
Foto cu caracter ilustrativ