Primăria Ploieşti şi R.A.S.P organizează o consultare publică online în domeniul transportului local
 
Primăria Municipiului Ploieşti şi Regia Autonomă de Servicii Publice organizează o consultare publică online în domeniul transportului urban, în cadrul Planului Integrat de calitate a aerului. 
 
În acest sens, solicităm atât sprijinul cetăţenilor municipiului Ploieşti, cât şi al celor din localităţile limitrofe în vederea completării unui chestionar online, care va permite, ulterior, o evaluare cantitativă şi calitativă a soluţiilor de mobilitate urbană, precum şi conturarea unor proiecţii în privinţa măsurilor şi acţiunilor viitoare ce se vor impune. 
 
Urmărind o consultare eficientă a publicului, încă din faza studiului de dispersie a poluanţilor, facem apel către toţi cetăţenii direct interesaţi pentru a completa cu date proprii chestionarul, în vederea colectării de date cantitative şi calitative privind modelul de mobilitate specific cetăţenilor care tranzitează municipiul Ploieşti.
 
Chestionarul respectiv poate fi completat direct pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploieşti  www.ploiesti.ro . Durata de timp necesară completării chestionarului este de la 15-20 secunde până la 1 minut. 
 
Municipalitatea ploieşteană le mulţumeşte cetăţenilor pentru timpul acordat şi implicarea de care dau dovadă. 
 
Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti
 
Foto cu caracter ilustrativ