Târgul de Crăciun si Oraselul Copiilor vor fi organizate in Parcul  Municipal Ploiesti Vest
Centrul atracţiei pe durata Sărbătorilor de Iarnă se va muta la Parcul Municipal Vest, unde municipalitatea intenţionează să organizeze Orăşelul Copiilor, dar şi Târgul de Crăciun. Tot aici, pe perioada de iarnă va fi deschis singurul patinoar în aer liber din municipiu.
 
La capitolul Sărbători de Iarnă, municipalitatea ploieşteană nu a mai fost la fel de darnică să ofere informaţii pe tema pregătirilor din acest an.
 
După ce în 2017, municipalitatea a renunţat la conceptul pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, iar în 2018 a lipsit Târgul de Crăciun din zona centrală pe motiv că au fost stabilite chirii mult prea mari pentru tarabele din lemn achiziţionate de municipalitate, anul acesta surse din administraţia locală susţin că Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun vor fi organizate la Parcul Municipal Vest, unde au început primele amenajări pentru Sărbătorile de Iarnă.
 
Pe reţelele de socializare au apărut fotografii cu figurinele 3 D amplasate în Parcul Municipal Vest, care au devenit „celebre” în Ploieşti, de-a lungul anilor, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, dar şi cu bradul care a fost amplasat în această zonă.
 
Tot aici ar urma să aibă loc concertele şi spectacolele susţinute de Filarmonica Paul Constantinescu şi Teatrul Toma Caragiu.
La Parcul Municipal Vest va fi deschis şi singurul patinoar în aer liber din municipiu, investiţie realizată cu fonduri europene şi cu bani de la bugetul local.
 
 
Sursa foto: Facebook - Donald Constantin, director Parcul Municipal Ploiesti Vest