Parcari noi in Ploiesti . Primăria construieşte noi parcări în Ploieşti pentru rezolvarea, fie şi parţială, a lipsei acute de locuri de parcare din municipiu.
Primăria Ploieşti a demarat un amplu program de resistematizare a zonelor condominiale pentru realizarea de parcări înierbate. Operaţiunea a început deja în zona Malu Roşu şi va continua pe teritoriul întregului oraş.

”Cu excepţia parcării supra-etajate din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, în ultimii patru ani Primăria Ploieşti nu a mai creat niciun loc de parcare în oraş. Este o realitate tristă care a reflectat un anume tip de relaţionare a administraţiei cu cetăţenii. Am dat ordin să fie realizate parcări în toate zonele unde cetăţenii solicită acest lucru, astfel încât ploieştenii să-şi poată parca maşinile în locuri special amenajate. Sper ca la finalizarea acestei operaţiuni să realizăm câteva sute de noi locuri de parcare în tot oraşul. În plus, programul va duce la fluidizarea traficului rutier pe numeroase străzi din Ploieşti” a declarat primarul Adrian Dobre.

foto:www.iploiesti.ro