Petiţie pentru demisia Nicoletei Craciunoiu, directorul Economic al Primăriei Ploieşti. Miercuri, un cotidian local a lansat o petiţie prin care  cere demisia directorului economic al Primăriei mun. Ploieşti, Nicoleta Craciunoiu.

“Aceeaşi doamnă, care a reuşit să distrugă CSM Ploieşti, consideră acum că documentaţia primită de la TCE nu este corectă, deşi de ani de zile a virat fonduri către societatea pe baza aceloraşi documente. Acest lucru va avea o singură finalizare: intrarea în colaps.
Tot “doamna de fier a Ploieştiul” a provocat blocaje în ceea ce priveşte deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie din oraş şi s-a opus acordării mărcilor Petrolul către Asociaţia Petrolul 52.”
În aceeaşi lună, Alianţa pentru Drepturile Omului din România (ADOR) a încercat, timid, retragerea dreptului de viză CFPP pentru Nicoleta Crăciunoiu Motivele invocate de ADOR au fost următoarele:
„- În mod sistematic, creează conflicte şi blochează activitatea în domenii şi instituţii subordonate primăriei municipiului Ploieşti prin neacordarea vizei CFPP. Ne referim aici la CSM Ploieşti, unde a refuzat să dea viza CFPPpentru rectificările bugetare solicitate pentru desfăşurarea activităţilor sportive, motiv pentru care echipa de baschet nu mai există, cea de handbal feminin este aproape desfiinţată, copiii şi juniorii nu primesc indemnizaţiile garantate de legea sportului, sumele aferente participării la competiţii nu sunt acceptate nici ele ş.a.
– Timp de mai multe luni a blocat activitatea de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie din municipiul Ploieşti, refuzând să acorde viza CFPP pentru achitarea contravalorii serviciilor, fapt care a pus în pericol sănătatea populaţiei
– S-a opus acordării mărcilor Petrolul către Asociaţia Petrolul 52, creând animozităţi cu suporterii echipei fanion a Ploieştiului care puteau degenera, invocând evaluarea mărcilor pentru a bloca un proiect de HCL”. (https://www.republikanews.ro/femeia-care-distrus-orasul-si-sportul-ploiesti-esti-de-acord-sa-plece/).
Petiţia “"Eşti de acord cu demisia Nicoletei Craciunoiu, directorul care se opune dezvoltării oraşului Ploieşti?""
Poate fi găsită aici: https://petitieonline.net/petiţie/36885159
Până în prezent aceasta fiind semnată de (doar) 376 ploieşteni.

foto: www.ziarulincomod.ro