Primăria Ploieşti acordă stimulente pentru medici . Municipiul Ploieşti este printre primele municipalităţi din ţară care, începând cu anul 2017, va acorda medicilor din spitalele pe care le administrează stimulente financiare conform prevederilor legale în domeniu. Alocarea bugetară pentru plata lunară a acestor stimulente, reprezentând contravaloarea unui salariu mediu brut pe economie, a fost votată în unanimitate în şedinţa Consiliului Local de luni, 03.04.2017.

Măsura vine în sprijinul demersurilor constante, făcute de administraţia ploieşteană, pentru a oferi cetăţenilor posibilitatea de a avea acces la un act medical de calitate, chiar în condiţiile bugetului de criză pe care îl are oraşul anul acesta.

“Le mulţumesc colegilor din consiliu şi celor cu care fac echipă în conducerea executivă a oraşului, pentru că au înţeles cât de important este să oferim ploieştenilor posibilitatea de a avea acces la servicii medicale de calitate. Mă refer în special la Spitalul de Pediatrie, unde scopul meu este ca acesta să asigure servicii la maximum de calitate posibil în sistemul public de astăzi. Aşa cum am spus, copiii sunt prioritatea administraţiei pe care o conduc. În acest sens, am conceput bugetul anului 2017. Deşi este unul de criză, bugetul de anul acesta are cele mai mari alocări din ultimii ani pentru plata de burse şi cele mai mari alocări făcute pentru întreţinerea şi modernizarea şcolilor din oraş. Principala mea preocupare a fost, este şi va rămâne viitorul copiilor noştri, iar acestea sunt fapte concrete. Ele arată determinarea pe care o am pentru a le oferi tinerilor din Ploieşti şansa de a face parte dintr-o comunitate care îi apreciază la adevărata lor valoare”, a declarat primarul Adrian Dobre.

foto:ziarulunirea.ro