3 PUNCTE DE LUCRU PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CAZIER JUDICIAR ÎN MUNICIPIUL PLOIEŞTI
 
Serviciul Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă din cadrul inspectoratului, a pus la dispoziţia cetăţenilor 3 puncte de lucru pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, în Muncipiul Ploieşti.
 
În vederea evitării aglomerării la ghişeele de eliberare a certificatelor de cazier judiciar ce funcţionează la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, din Municipiul Ploieşti, str. Vasile Lupu nr. 60, jud. Prahova, vă informăm că aceste documente pot fi obţinute şi de la următoarele locaţii:
 
- Secţia nr. 3 Poliţie, din Ploieşti, strada Minerva, nr. 4,
- Secţia nr. 4 Poliţie, din Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1 A,
 
ambele cu următorul program de lucru cu publicul: 
în zilele de luni între orele 09:00-12:00 
în zilele de marţi şi joi între orele 13 .00 – 16.00
 
 
În prezent, pe raza judeţului, certificatele de cazier judiciar se eliberează pe loc, la sediul inspectoratului din Ploieşti, strada Vasile Lupu nr. 60, precum şi sediile subunităţilor de poliţie din municipiul Câmpina şi oraşele Băicoi, Breaza, Sinaia, Urlaţi şi Vălenii de Munte. 
 
Persoanele interesate în vederea obţinerii certificatelor de cazier judiciar, se pot adresa oricăreia dintre aceste locaţii, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul naşterii. Informaţii cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile pe site-ul instituţiei (www.ph.politiaromana.ro), la secţiunea Utile/Documente eliberări acte/Obţinerea certificatului de cazier judiciar.
 
Foto cu caracter ilustrativ
 
Sursa:Comunicat IJP Prahova