Dezbaterea Smart City 2017- 2020,la Bucuresti

Peste 120 de reprezentanţi ai administraţiilor locale şi experţi ai companiilor de tehnologie în domeniul smart city vor fi pe 16 mai la Bucureşti. Cel mai important eveniment în domeniul Smart City din România va avea loc pe data de 16 mai la Bucureşti. Dezbaterea Smart City 2017- 2020, aflată la cea de a VIII-a ediţie reuneşte reprezentanţi ai unor importante Primarii, dar şi companii care şi-au câştigat un loc bine meritat în domeniu şi au dezvoltat soluţii inteligente pentru oraşele viitorului. La acest eveniment se discută şi se prezintă soluţii pentru toate verticalele unui oraş, pornind de la mobilitate, trafic, iluminat şi parcări inteligente, continuând cu educaţie, turism şi sănătate, incubatoare de afaceri, până la soluţii inovative care sunt dedicate să uşureze rutina zilnică a oamenilor.

Au confirmat prezenţa în agendă importanţi reprezentanţi ai unor oraşe care au dezvoltat proiecte în colaborare cu instituţii europene, au beneficiat de consultanţa sau de finanţarea care le-a fost oferită şi vor împărtăşi din experienţa proprie. Companiile care oferă servicii şi produse autorităţilor publice prezente la Dezbatere vor afla care sunt proiectele pe care Primariile le au în vedere în acest an. De aceea, evenimentul reprezintă o importantă platforma de comunicare şi relaţionare, o bază de la care se pot dezvolta proiecte comune şi parteneriate viitoare.

Şi-au anunţat prezenţa în Agendă oraşe precum: Iaşi, Alba Iulia, Oradea, Timişoara, Reşiţa, Slobozia, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Măgurele dar şi Consiliile Judeţene din Ilfov, Alba, şi Călăraşi. Vor veni cu cele mai noi soluţii companiile: Orange, Signify, Certsign, Electrogrup, Urban Scope, Polyfazer, Intrarom, Urban Scop, Ingenious, Expertissa, E-twow, Regista, Dositracker şi multe altele. O secţiune specială de prezentare este alocată firmelor de tip start-up care inovează. Programul Orange Fab susţine dezvoltarea şi finanţarea unor astfel de firme, iar reprezentanţii programului vor detalia modul de lucru în cadrul evenimentului.

Pentru a detalia cât mai bine soluţiile pe care companiile le pot oferi primăriilor, va exista şi un spaţiu de expoziţie. Evenimentul continua a doua zi cu discuţii bilaterale care urmeză prezentărilor realizate în prima zi.

Organizatorul Dezbaterii este agenţia de relaţii publice şi managementul evenimentelor Concord Communication, cu sprijinul Fundaţiei Naţionale a Tinerilor Manageri şi al publicaţiei GoodNews.

“Dezbaterea începută în 2016 deja are rezultate semnificative, accelerând adoptarea soluţiilor smart city şi aducând beneficii românilor. Avem oraşe campion pe care dorim să le promovăm şi avem companii inteligente cu tehnologii de vârf care aplicate dau un impuls semnificativ şi dezvoltării economice. Autorităţile locale ajută România să devină mai dezvoltată şi mai inteligentă!” a declarat moderatorul evenimentului, Marius Bostan, iniţiatorul programului pilot smart city de la Alba Iulia şi fost ministru al comunicaţiilor.

Detalii despre eveniment, întreaga agendă şi modalitatea de acces pot fi găsite pe https://smartcity.concordcom.ro/smartcitymai2019/ sau pot fi solicitate la office@concordcom.ro