Colegiul Economic „ Virgil Madgearu „ va avea o sala de sport noua

 

Primarul municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, face cunoscut faptul că,realizarea obiectivului de investiţii “Construire Sală de Sport Colegiul Economic ‘Virgil Madgearu’ din municipiul Ploieşti”  a fost aprobată de Compania Naţională de Investiţii.

            Obiectivul de investiţii astfel propus a fost introdus pe Lista de sinteză a subprogramului „Săli de sport”, aprobată prin Ordin al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nr. 6534/2018.

            Construirea noii săli de sport se va realiza tot în curtea colegiului, însă pe un alt amplasament, urmând ca, demolarea actualei săli de sport, încadrată în clasa I de risc seismic, să se realizeze după finalizarea obiectivului nou de investiţii.

            Finanţarea obiectului se va realiza de către Compania Naţională de Investiţii ( C.N.I.), contribuţia municipalităţii în acest sens constând în sistematizarea verticală (racordarea la utilităţi).

            De menţionat că, aceasta este cea de-a doua sală de sport astfel promovată de municipalitate prin Compania Naţională de Investiţii, după obiectivul similar de investiţii, respectiv sala de sport de la Şcoala Gimnazială “George Coşbuc”.

            Realizarea acestui obiectiv vine ca urmare a demersurilor iniţiate în acest sens de către municipalitate, fapt prin care administraţia ploieşteană îşi reiterează consecvenţa în implicarea proactivă în dezvoltarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ.

            Foto:gazetaph.ro