Doreii de Ploieşti
De mai bine de 2 săptămâni locuitorii de pe străzile Soldat Erou Constantinoiu Vasile şi Flacăra (în zona ISU Prahova), sunt disperaţi ca proiectul de canalizare şi asfaltare a st raziilor demarat de Primăria Ploieşti şi Apa Nova este un eşec total.
Potrivit unor surse, " în primăvara au venit nişte "meseriaşi" care au spart strada pentru canalizare. Ulterior urmând lucrările de asfaltare. Treaba cu conductele şi canalizarea s-a terminat teoretic prin iunie. Au lucrat atât de " bine" că au revenit şi au spart iar toată stradă pe motiv că s-a fisurat o conductă de la greutatea pământului."
Luni, 26 noiembrie a.c., potrivit aceeaşi surse muncitorii au (re) venit cu utilajele pe cele două străzi, pentru asfaltare însă aşa cum au venit, aşa au lăsat treabă neterminată...
 Pentru a demonstra cât de Dorei sunt aceştia au spart gurile de canal, montate de o altă firmă, au demolat inclusiv temelia unei case şi au făcut un "haos" de nedescris, mizerie, zgomot, etc... pentru nimic.
 
Disperare în prag de iarnă.
Locuitorii de pe cele două străzi sunt disperaţi pentru că vine iarna şi la prima ninsoare, străzile vor fi inaccesibile, datorită întârzierii lucrărilor de canalizare şi asfaltare.