Reprezentantii UAP s-au intalnit cu viceprimarii municipiului Ploiesti

Viceprimarii Municipiului Ploieşti, domnul Cristian Mihai Ganea şi domnul George Pană, au participat miercuri la o întâlnire cu reprezentanţii Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Ploieşti,  în contextul noului cadru legal privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor.

 Reamintim faptul că, noua lege a asociaţiilor de proprietari a apărut în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare la finalul acestei luni.

Reuniunea de astăzi a inclus discuţii eficiente în vederea găsirii unor soluţii optime pentru o serie de probleme de ordin edilitar, ce au fost aduse la cunoştinţa executivului ploieştean de către conducerea Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Ploieşti.

Astfel, au fost dezbătute problemele legate de colectarea deşeurilor menajere la nivelul imobilelor care deţin camere de precolectare, starea spaţiilor verzi aferente asociaţiilor de proprietari, situaţia branşărilor şi debranşărilor de la sistemul centralizat de termoficare, etc.

Totodată, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la activitatea Poliţiei Locale Ploieşti şi au solicitat o prezenţă mult mai crescută a echipajelor de poliţişti locali pe străzile municipiului nostru.

În finalul discuţiilor, s-a stabilit de comun acord ca astfel de întâlniri să se desfăşoare periodic, pentru o analiză concretă a  problemelor de ordin edilitar cu care se confruntă direct ploieştenii care fac parte din asociaţiile de proprietari şi identificării soluţiilor legale prompte ce pot fi luate în vederea creşterii gradului de calitatea a vieţii pentru cetăţenii municipiului Ploieşti.