Locuitorii de pe Valea Slănicului vor fi branşaţi la gaze până la sfârşitul anului
Comunicat de presă 
Locuitorii de pe Valea Slănicului vor fi branşaţi la gaze până la sfârşitul anului.
Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, a semnat alte şase ordine pentru începerea lucrărilor la reţeaua de gaze.
Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, a semnat astăzi, 22 martie, ordinul de începere a lucrărilor la reţeaua de gaze în comunele Cocorăştii Mislii, Vâlcăneşti, Cosminele, Dumbrăveşti, Vărbilău şi oraşul Slănic. Demersul vine în completarea celui de luni, când liderul administraţiei prahovene a luat decizii similare în comunele Aluniş, Bertea şi Ştefeşti. 
Introducerea celor aproape 300 km de reţea de gaze urmează să fie gata până la data de 31 decembrie 2023. 
Realizarea investiţiei mult aşteptate de locuitorii de pe Valea Slănicului va duce la branşarea a peste 8000 de gospodării şi instituţii publice la reţeaua de gaze naturale.
În paralel cu aceste operaţiuni, Iulian Dumitrescu a anunţat că va fi lansată şi licitaţia pentru concesionarea unui operator de profil, pentru ca locuitorii din zonă să beneficieze de furnizarea gazelor naturale, serviciu care va veni, la pachet, cu o serie de beneficii.
Investiţia face parte din proiectul „Înfiinţare reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale în judeţul Prahova - comunele Cocorăştii Mislii, Vâlcăneşti, Cosminele, Dumbrăveşti, Vărbilău, Aluniş, Ştefeşti, Bertea şi oraşul Slănic”. 
Valoarea proiectului este de aproximativ 35 milioane de Euro, bani asiguraţi din fonduri europene şi din bugetul Consiliului Judeţean Prahova.