În judeţul Prahova, pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă
La ora 14:30, în judeţul Prahova se circulă în condiţii de iarnă, pe toată reţeaua de drumuri judeţene.
Se intervine permanent, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă.  Potrivit informaţiilor furnizate de firmele responsabile de curăţarea drumurilor, pe teren se află 34 de utilaje de deszăpezire.
La ora 14:30, cele trei companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumunile judeţene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Prahova acţionau pe  următoarele drumuri: 
Lotul 1 – zona de sud a judeţului acţionează SC Coni SRL cu un număr de 6 utilaje;
 Lotul 2 – Zona de est a Judeţului acţionează SC RONI CIVIL INTEROUTE SRL cu 14 utilaje;
 Lotul 3 - Zona de vest a judeţului acţionează SCDA Infrastructură SRL cu 14 utilaje.
 Participanţii la trafic sunt rugaţi să evite drumurile judeţene ce fac legătura între Mizil – Amaru, Fulga – Boldeşti Grădiştea, Mizil – Sălciile şi Mizil - Jugureni. Pe aceste drumuri se intervine cu utilaje grele pentru degajarea zăpezii abundente de pe carosabil.
 Se circulă greu pe DJ 102 D, unde ninge puternic şi viscolit.
 Totodată,  DJ 713, drumul care face legătura din DN 71 Târgovişte-Sinaia cu zona Padina-Peştera, va fi închis circulaţiei rutiere începând cu ora 16:00 din cauza zăpezii existente în zona montană.
 La nivelul Consiliului Judeţean Prahova a fost înfiinţat un centru de preluare/ transmitere de informaţii. Astfel, pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulaţia în condiţii de iarnă pe drumurile judeţene, cetăţenii au la dispoziţie următorul număr de telefon: 0786.715.157.
Următoarea informare va avea loc la ora 18:00.
 
Sursa:CJ Prahova