Prahova în Acţiune a lansat  în dezbatere proiectul „Noul Ploieşti”
Astazi dimineata, intr-o conferinta de presa,   Cristian Ionescu (Consiler local-Partidul Prahova în Acţiune) a prezentat,  alături de colegii de partid,proiectul „Noul Ploieşti”. 
Proiectul prevede  multe domenii de activitate.
„Fac un apel la toţi ploieştenii, pentru că suntem deschişi mereu să discutăm despre problemele acestora şi, mai mult decât atât, să creionăm împreună soluţii”, a declarat  consilierul local .
„Noul Ploieşti”prevede  implementarea a peste 100 de propuneri din domenii diverse de activitate de la asistenţă socială, la educaţie, dezvoltare oraşului şi a zonei metropolitane. 
„Proiectele ar putea fi realizate din bugetul local, dar şi cu fonduri europene”, a mai spus  Cristian Ionescu. 
Reamintim, anul trecut, reprezentanţii ” Prahova în Acţiune”  au propus un alt proiect...modernizarea zonei centrale, prin restaurarea clădirii-monument Halele Centrale, dar şi prin modernizarea pieţei agroalimentare,.
Referendum pentru termoficarea oraşului Ploiesti
Subiectul ”fierbinte” al orasului este  termoficarea acestuia.
„Noi credem că cel mai bine pentru ploieşteni este un referendum ca să voteze ce e mai bine pentru ei. În momentul de faţă în care am ajuns anumite soluţii date de administraţia locală pot influenţa mai rău decât pot să ajute. De aceea, considerăm noi, ploieştenii ar trebui să aleagă soluţia potrivită pentru ei.
Referendumul este cel mai bun, pentru că sunt şi persoane care stau la bloc, dar şi persoane care stau la casă, care au centrală proprie, sau există şi situaţia în care blocul are o centrală. De aceea cea mai bună soluţie ar fi asta, pentru că ar include toţi ploieştenii, nu doar un segment”, a precizat   Cristian Ionescu .