Poliţiştii locali ploiesteni acţionează pentru prevenirea blocării benzilor de circulaţie

          Poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti au desfăşurat în ziua de miercuri, 7 februarie 2018, acţiuni specifice pentru depistarea conducătorilor de autovehicule care încalcă prevederile legale referitoare la oprirea şi staţionarea voluntară a autovehiculelor în locuri nepermise. Astfel, au fost vizate arterele aglomerate ale municipiului, în vederea prevenirii blocării benzilor de circulaţie.

          În acest sens, în intervalul orar 15.30-18.00, poliţiştii locali au depistat şi verificat un număr de 16 conducători auto care nu au respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere, fiindu-le aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.480 lei - în conformitate cu menţiunile O.U.G. nr. 195/2002 (actualizată) privind circulaţia pe drumurile publice.

Acţiunile s-au desfăşurat pe străzile: Jurnalist Gabi Dobre, Tache Ionescu, Cuza Vodă, Vasile Lupu, Carpaţi, Gheorghe Doja, Emile Zola, Vasile Milea, George Coşbuc, Ştefan Greceanu, Constantin Dobrogeanu Gherea şi zona market Big Sud.

          Tototadă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au acţionat şi în alte zone ale muncipiului pentru fluidizarea circulaţiei, dar şi pentru respectarea unei bune conduite în traficul rutier. De la începutul săptămânii şi până în prezent, poliţiştii locali au sancţionat contravenţional un număr de 111 conducători auto, cu amenzi în valoare de 25.360 lei.

foto:Politia Locala Ploiesti