Ambulatoriul din „Mihai Bravu“ a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti va fi modernizat de Consiliul Judeţean Prahova din fonduri europene
Consiliul Judeţean Prahova a depus un nou proiect pe fonduri europene care vizează extinderea serviciilor medicale existente la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti „Dr. Constantin Andreoiu", precum şi asigurarea unei asistenţe de profil, de calitate, pentru locuitorii judeţului Prahova. 
 
„Continuăm investiţiile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
De această dată, proiectul pe care l-am depus pe fonduri europene se referă la extinderea, modernizarea şi diversificarea serviciilor medicale din cadrul Ambulatoriului de specialitate situat în locaţia din cartierul «Mihai Bravu»”, a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. 
 
Concret, proiectul vizează extinderea, reabilitarea şi dotarea cabinetelor medicale de obstetrică-ginecologie şi radiologie, a laboratorului de radiologie, realizarea unui laborator de analize medicale, precum şi modernizarea instalaţiilor sanitare ale ambulatoriului. 
Proiectul privind „Creşterea diversităţii şi complexităţii serviciilor medicale curative prin asistenţă medicală ambulatorie – locaţie Mihai Bravu" a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti are o valoare de aproximativ 21 milioane lei şi a fost depus de Consiliul Judeţean Prahova în cadrul unuia dintre apelurile lansate în cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) – Componenta 12 (Sănătate).
 
Sursa:Comunicat CJ Prahova