Activitatea de deszăpezire şi combatere a poleiului din mun.Ploiesti

            Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti şi operatorul de salubritate, a continuat în data de 16 ianuarie 2018, activitatea de deszăpezire şi combatere a poleiului în municipiul Ploieşti.

            Astfel, marţi, 16 ianuarie 2018, începând cu ora 7.00, s-a acţionat pentru combaterea poleiului şi zăpezii cu şase sărăriţe cu lamă de capacitate medie, 5 utilaje de capacitate mare şi 7 utilaje de capacitate mică, pe arterele secundare de circulaţie din municipiul Ploieşti, conform Planului de măsuri pentru desfăşurarea normală a activităţii rutiere în municipiul Ploieşti în iarna 2017 – 2018.

            Totodată, în intervalul 07.00 – 15.00, un număr de 165 de muncitori au îndepărtat manual zăpada de pe trotuare, în staţii de autobuz, treceri de pietoni şi guri de canalizare.

            În cadrul acestei acţiuni, s-a administrat în total cantitatea de aproximativ 150 de tone amestec material antiderapant.

            Începând cu ora 21.30, s-a acţionat pentru combaterea poleiului pe arterele principale şi parţial pe arterele secundare, prin împrăştierea de material antiderapant. În cadrul aceste acţiuni, s-a administrat în total cantitatea de aproximativ 120 de tone amestec material antiderapant. 

foto:iploiesti.ro