Ploieştenii vor avea din nou apă caldă.Anunţul Primăriei Municipiului Ploieşti
Municipiul Ploieşti a obţinut avizul Consiliului Concurenţei cu privire la intenţia de atribuire directă către SC TERMO PLOIEŞTI SRL a contractului de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termică produsă în mod centralizat, în sistem producţie, transport, distribuţie al municipiului Ploieşti.
Mulţumim pe această cale echipei din cadrul Consiliului Concurenţei care a înţeles urgenţa acestei solicitări şi pentru că a înţeles că este vorba de confortul a 130.000 de ploieşteni.
 Mâine se intră in linie dreaptă cu preluarea salariaţilor pentru a putea asigura apă caldă, aşa cum am promis în jurul datei de 15 octombrie.
Totodată, ieri s-a finalizat procesul de predare primire între Consiliul Judeţean Prahova şi Municipiul Ploieşti a reţelei primare de termoficare şi a SACET Brazi.
„Vă putem informa că, CAF2 este iscirizat iar TAG este perfect funcţional şi în această perioadă ar fi putut asigura apa caldă în municipiul Ploieşti, dacă Consiliul Judeţean Prahova nu ar fi dat dovadă de lipsa de responsabilitate şi de bun simţ faţă de ploieşteni. 
Sperăm ca, în cursul zilei de mâine, Consiliul Judeţean Prahova să predea şi sistemul de monitorizare a transportului agentului termic prin reţeaua primară până în punctul termic. 
Fără acest program instalaţiile nu pot fi operate.
Am depus toate eforturile ca disconfortul creat de Consilul Judeţean Prahova să fie înlăturat şi să putem drumul la apă caldă ploieştenilor ce stau la bloc”, a declarat primarul Andrei Volosevici.
Sursa:Primaria Ploiesti