Comunicat CJ Prahova.Fals intr-un document privind pornirea apei calde in Ploiesti
UPDATE:REACTIA IJP PRAHOVA
Având în vedere apariţia în spaţiul public a articolului cu titlul ,,Un comunicat fals care anunţă furnizarea apei calde în această seară la Ploieşti, a devenit viral pe internet", Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova este abilitat să comunice următoarele: 
 
Cu privire la aspectele prezentate în articol, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti s-au sesizat din oficiu, în cauză efectuându-se cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun.
 
STIRE INTIALA:
 
În urma apariţiei în spaţiul public al unui înscris care conţine, în antet, stema judeţului Prahova, precum şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, precizăm că este un FALS. 
 
Pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice, cât şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public, cele două documente vor fi înainte Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru confruntarea şi demararea procedurilor legale.      
 
Pentru corecta informare privind activităţile şi deciziile CJ Prahova, vă rugăm să accesaţi site-ul instituţiei: https://cjph.ro/
 
Sursa:CJ si IJP PRAHOVA
FOTO:CJ PRAHOVA