Directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Termo Prahova, Horia Tiseanu, a demisionat
Directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Termo Prahova, Horia Tiseanu, a demisionat, joi, în urma scandalului privind sistarea apei calde în municipiul Ploieşti pentru o lună de zile, a informat oficial Consiliul Judeţean (CJ) Prahova.
Acesta a comunicat preşedintelui ADI Termo Prahova încetarea contractului individual de muncă prin demisie, începând cu data de 5 august.
Anterior, surse din cadrul administraţiei judeţene au declarat că Tiseanu a fost demis.
El a fost numit director al ADI Termo Prahova în toamna anului trecut, iar în timpul mandatului său s-a derulat licitaţia pentru delegarea gestiunii serviciului de furnizare a agentului termic în municipiul Ploieşti.
Tiseanu a fost primar al municipiului Câmpina în perioada 2004-2020.
El a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti, în 2017, într-un dosar privind fapte de abuz în serviciu, trafic de influenţă şi instigare la delapidare în formă continuată, speţa fiind încă pe rolul instanţelor.
Aproximativ 130.000 de ploieşteni racordaţi la sistemul centralizat de termoficare nu beneficiază, de luni dimineaţă, de apă caldă ca urmare a unor lucrări care, conform operatorului de termoficare, vor dura circa 30 de zile, o parte dintre spitalele care funcţionează în oraş, între care cel de Pediatrie şi Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) fiind, de asemenea, afectate.