CJ PRAHOVA reziliază contractul cu Termoficare Prahova. Operatorul este somat sa reia furnizarea apei calde in Ploiesti
Preşedintele CJ Prahova somează operatorul să reia furnizarea cu apă caldă ]n Ploieşti. Contractul cu operatorul va fi reziliat
 
Membrii Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Termo Prahova“ au votat în cadrul şedinţei de astăzi, 02 august 2022, rezilierea contractului cu societatea TERMOFICARE PRAHOVA S.A., privind delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Ploieşti, în sistem centralizat.
Decizia vine ca urmare a faptului că operatorul a sistat furnizarea apei calde către ploieşteni, deşi nu existau motive tehnice sau legale să o facă. 
De asemenea, prin această măsură, operatorul a încălcat flagrant termenii contractuali.
Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, somează societatea TERMOFICARE PRAHOVA să reia, în regim de urgenţă, furnizarea apei calde în Municipiul Ploieşti şi să asigure continuitatea serviciului, conform legii. 
Ataşăm acestui comunicat informarea transmisă, la data de 30.06, de operatorul TERMOFICARE PRAHOVA S.A., prin care asigura Consiliul Judeţean că nu există probleme care ar impune oprirea apei calde pentru ploieşteni
  Sursa:CJ Prahova