Loc de joacă modern, în cartierul 9 Mai din Ploiesti
Primăria Municipiului Ploieşti continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraş, prin încheierea de parteneriate public-private cu reprezentanţii comunităţii de afaceri, care să asigure realizarea unor locuri de joacă moderne şi sigure pentru copii.
Astfel, un loc de joacă nou va fi deschis în cartierul 9 Mai, în parcul situat la intersecţia străzilor Domnişori şi Vitioarei.
Spaţiul de agrement destinat copiilor este integrat armonios în cartier şi include echipamente şi accesorii diverse şi moderne, în conformitate cu cerinţele europene. 
Locul de joacă menţionat este amplu, pavat cu covor antitraumă, realizat din tartan şi este dotat cu mobilier urban nou, colorat în culori vesele şi prietenoase, respectiv: două ansambluri de joacă, figurină 3D ursuleţ pe arc, elefănţel pe arc cu figurina 3D, căluţ cu arc, carusel cu figurine 3D, carusel cu platformă, hintă cu 2 locuri - 2 buc., balansoar pe arc cu figurine, balansoar 3 m pe arc cu figurine 3D, balansoar tip caracatiţă, măsuţă floare cu scăunele tip ciupercă, căsuţă tip ciupercă, tobogan cu turn din lemn şi căţărătoare, 17 bănci din lemn pe cadru metalic, pubele. 
Valoarea totală a investiţiei (proiectare, execuţie lucrări şi dotare cu echipamente) este de 410.772,73 lei.
În cursul acestei zile, reprezentanţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. derulează o serie de lucrări prin care se realizează igienizarea acestui spaţiu pentru joacă, precum şi montarea unor bănci, în zona adiacentă locului de joacă. 
Municipalitatea ploieşteană mulţumeşte celor implicaţi direct în realizarea acestui proiect, menit să dezvolte gradul de confort urban. 
 
Sursa:
Primăria Municipiului Ploieşti