S.C. Hale şi Pieţe S.A. a modernizat două dintre uşile de acces în Halele Centrale
 
Municipalitatea ploieşteană informează cetăţenii că, S.C. Hale şi Pieţe S.A. a modernizat două dintre uşile de acces în Halele Centrale, respectiv la intrarea principală şi la Poarta Braşov 1.
 Uşile nou montate sunt glisante automat, au un design atractiv şi dispun de un sistem de deschidere de urgenţă de tip break-out, care oferă posibilitatea de rabatare a acestora la un unghi de 90°, indiferent de poziţia lor. 
Acest sistem este alegerea optimă pentru asigurarea ieşirii de urgenţă, intrările pietonale, aparent înguste, putând fi transformate în pasaje largi, într-un timp foarte scurt. Astfel, sistemul de deschidere de urgenţă break-out al noilor uşi montate la Halele Centrale este potrivit în situaţii de urgenţă, pentru evacuarea persoanelor, într-un mod rapid şi în siguranţă, dar este şi uşor de utilizat pentru transferul obiectelor voluminoase.
În prezent, prin instalarea noilor uşi de la intrările amintite, calea de acces în Halele Centrale este mai generoasă şi asigură intrarea/ieşirea unui flux crescut de persoane.
 
Sursa:Primaria Municipiului Ploiesti