ISU Prahova are un nou Inspector Şef
 
Astăzi, la sediul inspectoratului, în prezenţa personalului de la reşedinţă şi a comandanţilor din subunităţile de intervenţie, domnul Inspector General al IGSU, general-locotenent IAMANDI Dan-Paul l-a prezentat pe domnul colonel Nicolae Tudoroiu, pe care l-a numit în funcţia de Inspector Şef al inspectoratului.
 
Cu o carieră militară de peste 27 ani în arma „Pompieri”, noul comandant al salvatorilor prahoveni se mândreşte cu o vastă experienţă în plan operativ, dar şi cu funcţii de conducere.
 
În perioada 15 octombrie 2016 – 01 aprilie 2021, ofiţerul a fost comandantul Centrului National de Perfectionare a Pregatirii pentru Managementul Situatiilor de Urgenta din Ciolpani. Ulterior, începând cu 01 aprilie 2021 până în data de 16 mai 2022 a fost numit Inspector Şef în cadrul ISU Buzău.
 
În acest moment, gândurile domnului colonel TUDOROIU Nicolae se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate inspectoratului, prin eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetăţenilor şi comunităţii pentru salvarea vieţii, bunurilor materiale şi mediului înconjurător.
 
Sursa:ISU Prahova