Poliţia Locală Ploieşti a efectuat acţiuni privind protecţia mediului
 
În vederea stopării fenomenului de depozitare ilegală a deşeurilor de orice natură pe domeniul public al municipiului Ploieşti, poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului desfăşoară permanent acţiuni privind identificarea persoanelor fizice/juridice care nu au încheiat contracte pentru preluarea deşeurilor menajere, cu operatorul de salubritate autorizat la nivelul municipiului.
Astfel, în urma acţiunilor efectuate în cartierul Bereasca, zona cuprinsă între străzile Bradului şi Trandafirilor, până la limita cu str. Drumul Sării şi în zona străzilor Stânjeneilor - Perilor, până la limita cu str. Dumbravei, au fost verificate 156 de proprietăţi, fiind aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 90.000 lei, conform prevederilor Cap. I, pct. 11 din H.C.L. nr. 34/2019.
De asemenea, poliţiştii locali au verificat şi terenurile insalubre din cartierul Bereasca (strada Drumul Sării), fiind sancţionaţi 9 proprietari de terenuri cu amenzi în cuantum total de 18.000 lei, pentru neasigurarea curăţeniei, împrejmuirii incintelor, precum şi a zonelor cuprinse între imobil şi domeniul public (până la limita de proprietate).
 
Asemenea acţiuni se desfăşoară în continuare pe raza municipiului, prin activităţile întreprinse, Poliţia Locală Ploieşti dorind să creeze un climat de siguranţă, ordine şi confort pentru ploieşteni.
Vă stăm permanent la dispoziţie prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.
 
Sursa:Politia Locala Ploiesti
 
Foto ilustrativ