Alte infracţiuni la regimul rutier constatate de poliţiştii prahoveni
La data de 19 aprilie a.c., în jurul ore 15:00, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza municipiului, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti- Biroul Rutier au oprit, pentru control, pe Bulevardul Bucureşti un autoturism condus de un bărbat. 
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiu, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că numerele de circulaţie provizorii ale autoturismului figurează ca fiind expirate. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
Seara trecută, în jurul orei 23:45, în timp ce efectuau activităţi de patrulare pe raza municipiului Ploieşti, în zona Parcului Municipal, poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au observat un autoturism al cărui conducător auto efectua manevre haotice. 
Cu ocazia opririi regulamentare a autoturismului în cauză, la volanul acestuia a fost identificată o tânără din municipiul Ploieşti în vârstă de 16 ani, care a declarat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiindu-i încredinţat de către prietenul său, pasager pe locul din dreapta faţă. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredinţare.  
 
La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 02:00, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Azuga au oprit, pentru control, pe DN 1, km 133, un autoturism condus de un bărbat. 
Cu ocazia legitimării conducătorului auto şi a verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Buzău, care figurează cu permisul de conducere suspendat. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. 
 
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ/jurnalgiurgiuvean.ro/