1.340 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN ŞCOALA POSTLICEALĂ VASILE LASCĂR CÂMPINA
Şcoala de agenţi de poliţie “Vasile Lascăr”Câmpina organizează, în perioada martie – mai 2022, concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. 
 
Înscrierile vor avea loc până la data de 18 martie 2022.
 
Cei care au reşedinţa sau domiciliul în judeţul Prahova şi îşi doresc să participe la concurs, îşi pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, din municipiul Ploieşti, strada Vasile Lupu nr.60 .
 
Cererea tip de înscriere, se completează de către candidaţi în mod lizibil, se semnează şi se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@ph.politiaromana.ro până la data de 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.
 
 
Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. 
 
După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică, proba de evaluare a performanţei fizice, susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor teoretice, iar la final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs după parcurgerea etapelor amintite.
 
ATENŢIE! Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 27 martie 2022, orele 16:00.
  
Suntem dornici să ne cunoaştem noii colegi, astfel că vă aşteptăm în număr cât mai mare să participaţi la acest concurs de admitere.
 
Sursa:Comunicat IPJ Prahova
Foto ilustrativ/phon.ro