Creaţii ale beneficiarilor din centrele DGASPC îşi aşteaptă cumpărătorii
 
Primăvara a început să-şi facă simţită prezenţa în incinta Palatului Administrativ din Ploieşti, gazda tradiţionalei expoziţii cu vânzare „Măiestrii de primăvară“,în cadrul căreia au fost prezentate mărţişoarele viu colorate, felicitările şi obiectele realizate în cadrul unităţilor de protecţie pentru copii şi adulţi.
Scopul acestui eveniment este acela de a sărbători venirea primăverii şi de a promova creaţiile realizate cu multă migală şi îndemânare de către persoanele instituţionalizate în cadrul unităţilor de protecţie social din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.
Cei care nu au reuşit să achiziţioneze un mărţişor hand-made de la acţiunea organizată la CJ Prahova, au posibilitatea să facă acest lucru, luni, 28 februarie, la sediul DGASPC unde vor fi expuse creaţiile realizate de către beneficiari ai sistemului instituţionalizat. Costul fiecărui obiect este lăsat la aprecierea cumpărătorului, iar banii vor merge către centrele de profil. De altfel, separat, se pot face şi donaţii.
 
Sursa:CJ Prahova/DGASPC Prahova