POLIŢIA LOCALĂ PLOIEŞTI.ACŢIUNI TEMATICE DE CONTROL COMERCIAL, CIRCULAŢIE PE DRUMURILE PUBLICE ŞI DISCIPLINĂ ÎN CONSTRUCŢII
 
În zona de Sud a municipiului, Poliţia Locală Ploieşti a desfăşurat în perioada 01-11 februarie 2022, acţiuni tematice care au avut ca scop atât combaterea comerţului stradal neautorizat, cât şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind oprirea, staţionarea, accesul interzis, circulaţia şi staţionarea microbuzelor/autobuzelor, precum şi nerespectarea masei maxime admise.
Astfel, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5500 lei şi au dispus măsura confiscării de produse precum flori, jucării, articole de îmbrăcăminte şi marochinărie.
Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice a verificat un număr de 47 conducători auto, dintre care 40 au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 6.960 lei, fiind dispusă totodată şi măsura de ridicare a unui număr de 7 autovehicule staţionate pe domeniul public.
De asemenea, în zona de Nord, poliţiştii locali au participat alături de reprezentanţi ai S.C. Servicii de Gospodărire Urbană şi ai Primăriei Municipiului Ploieşti, la acţiunea de desfiinţare pe cale administrativă a chioşcurilor amplasate pe platforma comercială, pentru ducerea la îndeplinire a unui număr de 13 dispoziţii de desfiinţare a chioşcurilor care nu mai deţin convenţie de ocupare a domeniului public.
Acţiuni tematice, specifice domeniului de competenţă al Poliţiei Locale Ploieşti, se vor desfăşura în continuare, în toate zonele municipiului, prin activităţile întreprinse instituţia noastră dorind să creeze un climat de siguranţă, ordine şi confort pentru ploieşteni.
Vă stăm permanent la dispoziţie prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro.
 
Sursă:Comunicat Poliţia Locală Ploieşti
 
Foto ilustrativ/observatorulph.ro