Judetul Prahova.Infracţiuni la regimul rutier
 
La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 10:30, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza de competenţă, pe DC 3 B P, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi au oprit, pentru control, un autoturism condus de o femei în vârstă de 24 de ani domiciliată în oraşul Mizil.
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că femeia nu figurează ca având permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.
 
 
Tot marti, în jurul orei 15:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, pe DJ 101 P, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti au oprit, pentru control, un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de de 37 de ani din comuna Ariceştii Rahtivani. 
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere cu restricţii-suspendat .
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere suspendat.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ