ACŢIUNILE ÎN CONTEXTUL PANDEMIC ACTUAL, CONTINUĂ  LA NIVELUL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN PRAHOVA
 
Ieri, 6 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova au desfăşurat activităţi pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară şi a celor privind distanţarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, pieţe, terase, benzinării şi la agenţii economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Prahova.        
Cu ocazia activităţilor de control, au fost legitimate 230 de persoane, au fost verificate 20 de societăţi comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicţiilor pe timpul stării de alertă şi 50 de mijloace de transport  persoane, de pe raza întregului judeţ. 
În contextul acţiunilor, poliţiştii prahoveni au aplicat în total 7 sancţiuni contravenţionale în temeiul Legii nr.55/2020, pentru nerespecatrea măsurilor de protecţie individuală.
Întrucât sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare, recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale, să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte interdicţiile privind deplasarea sau libera circulaţie.
Poliţiştii vor acţiona în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru prevenirea oricăror evenimente negative.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ