Penitenciarul Ploieşti  scoate la concurs, din sursă externă, un post de medic (medicină generală/medicină de familie) în cadrul cabinetului medical
 

 

Comunicat Penitenciarul Ploieşti

Penitenciarul Ploieşti cu sediul în municipiul Ploieşti, str. Rudului nr. 49, judeţul Prahova, unitate aflată în subordonarea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, scoate la concurs, din sursă externă, un post de medic (medicină generală/medicină de familie) în cadrul cabinetului medical.

Condiţiile generale şi specifice de ocupare a postului, tematica şi bibliografia de concurs, probele de concurs, documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, precum aptitudinile necesare dobândirii calităţii de agent de poliţie penitenciară se pot obţine accesând link-ul http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-98-posturi-de-medic-diverse-specialitati-2-posturi-de-farmacist-si-2-posturi-de-biochimist-din-a-n-p-si-unitatile-subordonate/.

De asemenea, informaţii suplimentare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului se pot solicita pe adresa de e-mail a Penitenciarului Ploieşti concurs-ploiesti@anp.gov.ro, sau telefonic la numărul 0244526834, int. 132.

Foto cu caracter ilustrativ/bzi.ro