WORKSHOP - ADMINISTRAREA AFACERILOR ÎN INDUSTRIA DE PETROL ŞI GAZE la UPG Ploiesti

 

 

UNIVERSITATEA PETROL-GAZE DIN PLOIEŞTI, SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENŢEASCĂ şi FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE organizează în data de 11 octombrie 2017, începând cu orele 12.00, la ROMEXPO Bucureşti, în Pavilionul C1, WORKSHOP-UL „ADMINISTRAREA AFACERILOR ÎN INDUSTRIA DE PETROL ŞI GAZE”,manifestare ştiinţifică la care participă cadre didactice şi studenţi de la cele cinci facultăţi ale UNIVERSITĂŢII PETROL - GAZE DIN PLOIEŞTI. Evenimentul este inclus în proiectul „ANIVERSAREA A 25 DE ANI DE ÎNVĂŢĂMÂNT ECONOMIC UNIVERSITAR LA U.P.G. DIN PLOIEŞTI ”.

Înperioada11-14 octombrie 2017, UNIVERSITATEA PETROL-GAZE DIN PLOIEŞTI  participă la evenimentul  ExpoEnergiE2017TârgInternaţional de Energie Regenerabilă, Energie Convenţională,  Echipamente şi Tehnologii pentru Industria De Petrol şi Gaze Naturale care are loc la ROMEXPO Bucureşti, Pavilion C1.

În cadrul ExpoEnergiE  2017, UNIVERSITATEA PETROL - GAZE DIN PLOIEŞTI  va promova, pe parcursul celor patru zile, oferta educaţională, activitatea de cercetare  ştiinţifică  a cadrelor didactice şi realizările remarcabile ale Universităţii, în Pavilionul C1, ROMEXPO Bucureşti, Stand nr.35.