Campania “M.A.I. etic, M.A.I. integru” Prahova.“Săptămâna acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul situaţiilor de urgenţă”
În perioada 12-14 octombrie 2021, în cadrul „Săptămânii acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul situaţiilor de urgenţă”, din cadrul Campaniei naţionale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova au desfăşurat activităţi informative pentru promovarea integrităţii destinate administratorilor societăţilor comerciale şi altor cetăţeni de pe raza municipiului Ploieşti şi judeţului Prahova.
Cu această ocazie, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Şerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova, au fost distribuite materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul ,,Corupţia te arde”, administratorilor şi personalului unor societăţi comerciale de pe raza Municipiului Ploieşti, a oraşului Mizil precum şi din Parcul Industrial Brazi/Negoieşti, a căror activitate este supusă autorizării din partea I.S.U. Prahova.
Cetăţenii au fost încurajaţi să sesizeze faptele de corupţie de care iau la cunoştinţă, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupţie 0800.806.806.
Campania naţională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfăşoară în perioada mai – decembrie 2021, iar prin implementarea ei se doreşte consolidarea integrităţii şi, implicit, a încrederii cetăţenilor în serviciile publice prestate de angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, instituţie esenţială pentru buna funcţionare a societăţii.
Informaţii suplimentare despre această campanie şi materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau pe link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.
 
Sursa: Comunicat SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE PRAHOVA