ISU PRAHOVA  scoate la concurs posturi de ofiţeri şi subofiteri
3 posturi de subofiţeri vă aşteaptă în vederea înscrierii la concurs!
Căutăm oameni responsabili, pasionaţi şi dornici de muncă, pentru a completa echipa noastră.
Cele 3 posturi de subofiţeri scoase la concurs sunt în cadrul Compartimentului Secretariat, documente clasificate şi arhivă:
Dacă te-am făcut curios şi ai nevoie de mai multe informaţii, accesează site-ul nostru www.isuprahova.ro, la secţiunea „Carieră” şi citeşte cu atenţie anunţul de concurs.
ATENTIE!
Cererile de înscriere la concurs se depun exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: resurseumane@isuprahova.ro, până cel târziu în data de 15.10.2021, ora 15:00.
Alte 2 posturi scoase la concurs, prin încadrare directă şi / sau rechemare în activitate!
Sunt vizate:
Un post de subofiţer operativ principal la Inspecţia de Prevenire - compartimentul Avizare - Autorizare;
Un  post de subofiţer tehnic principal la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei - compartimentul Tehnologia Informaţiei.
 Ce trebuie să faceti?
Accesaţi pagina www.isuprahova.ro, secţiunea "Despre instituţie - carieră", citiţi cu atenţie anunţurile şi celelalte documente postate şi, dacă îndepliniţi condiţiile de participare la concursuri, completaţi cererea de înscriere şi pregătiţi-vă restul dosarului.
 Toate documentele se depun exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@isuprahova.ro, astfel:
Cererea de înscriere, cartea de identitate, CV-ul şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare, în format pdf, până la data de 15.10.2021, ora 15:00 (inclusiv);
Celelalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare, în volum complet, în format pdf, până la data de 22.10.2021, ora 15.00 (inclusiv).
Informaţii suplimentare: ISU Prahova – Carieră
Sursa:Comunicat ISU Prahova

Foto ilustrativ