IJP  Prahova scoate la concurs 23 de posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie prin încadrare directă
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova scoate la concurs 23 de posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie prin încadrare directă.
 
Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 13 posturi de ofiţeri de poliţie şi 10 posturi de agenţi de poliţie. 
 
Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 
 
Posturile scoase sunt în specialităţile cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicaţii şi informatică, ordine publică, pregătire profesională, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, relaţii internaţionale, rutieră, psihologie, criminalistică, structura de securitate, reţinere şi arestare preventivă.
 
Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:
 
În perioada 21 - 29 octombrie a.c., se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. 
 
La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.
 
Sursa:Comunicat IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ