ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV.21 septembrie 2021
 perioada 20 – 21 septembrie, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 33 misiuni, din care 10 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă, 22 urgenţe medicale şi o misiune de îndrumare şi control. Echipajele de salvatori au acţionat pentru stingerea unui incendiu, precum şi în alte 9 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi: deblocare persoane din locuinţe, salvare animale etc. 
22 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din partea paramedicilor SMURD. Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 5 accidente rutiere, în urma cărora 4 persoane au fost transportate de urgenţă la spital.
O locuinţă din localitatea Ariceştii Rahtivani a fost cuprinsă de flăcări luni, în jurul orei 10:57. La faţa locului au fost mobilizate operativ două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD.
La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenţiei, incendiul se manifesta în podul locuinţei, cuprinzând materiale combustibile depozitate şi astereala construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, cu posibilităţi de propagare la întreaga locuinţă.
Incendiul a izbuncit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată ca urmare a unei acţiuni mecanice ori fizice.
 
Foto cu caracter ilustrativ