TURUL CICLIST AL ROMÂNIE opreste traficul pe DN1. Vezi aici unde...
La data de 04 septembrie 2021,  Federaţia Română de Ciclism, împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului organizează cea de-a 54-a ediţie a competiţiei sportive de ciclism TURUL CICLIST AL ROMÂNIEI, competiţia fiind înscrisă în calendarul european al Union Cycliste Internationale.
În acest sens, în ziua de 04.09.2021, în intervalul orar 12.30-14.25, pe raza judeţului Prahova se va desfăşura etapa nr. IV a competiţiei, fiind eliberat un aviz în baza căruia, se vor asigura măsuri de oprire a traficului rutier cu ocazia trecerii sportivilor, pe sectorul de drum -DN1, de la km 138, limită cu judetul Braşov-până la km 39+300, limită cu judeţul Ilfov.
Pentru buna desfăşurare a activităţilor şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, având în vedere numărul mare de participanţi şi urmare a identificării mai multor puncte de conflict unde există risc de producere a accidentelor de circulaţie,  traseul va fi monitorizat de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, cât şi de lucrători din cadrul Federatiei Române de Ciclism.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ/www.telegrama.ro