In Prahova au fost confirmate primele 3 cazuri de Covid-19, varianta Delta

Conform informării transmisă de Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, în judeţul Prahova au fost confirmate 3 cazuri de Covid-19, varianta Delta.

În data de 24.08.2021 a fost publicată oficial pe site-ul https://www.cnscbt.ro/ la rubrica analiza-cazuri-confirmate-covid-19 informarea cuprinzând datele cumulate până la data de 22.08.2021 inclusiv.

În judeţul Prahova sunt raportate primele 3 cazuri confirmate Covid-19 cu varianta Delta în săptămâna 16.08.2021- 22.08.2021.

Informarea privind cazurile de Covid-19 confirmate cu variante ale Sars-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC) se face săptămânal cu rezultatele cumulate de la începutul perioadei de raportare a acestor cazuri, până la sfârşitul săptămânii anterioare şi poate fi găsită pe site-ul menţionat anterior.

Precizăm că algoritmul de testare stabilit de INSP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.cnscbt.ro/index.php/1574-algoritm-testare-internare-externare-23-03-2020/file.

Vă aducem la cunoştinţă că Platforma Naţională de Pregătire în Situaţii de Urgenţă “Fii pregătit” (https://fiipregatit.ro/), principala sursă de informaţii despre măsurile de siguranţă şi reacţie în caz de dezastru, a fost updatată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români inclusiv, în contextul existenţei confirmării noului Coronavirus, pe teritoriul ţării. Astfel, accesând https://fiipregatit.ro/, puteţi găsi 12 ghiduri, pentru diferite situaţii (Cumpărături, Transport în comun, Recomandări generale, Interacţiune cu Poliţia etc.) în contextul situaţiei create de pandemia cu noul Coronavirus.

Sursa:Prefectura Prahova

Foto cu caracter ilustrativ