IJP PRAHOVA.BULETIN DE PRESĂ.23 august 2021
 
Eveniment rutier provocat de un tânăr băut
În noaptea de 21/22 august a.c., în jurul orei 03:40, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Ciorani au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 100 C, la ieşire din satul Fulga, un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părţii carosabile.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului,  un tânăr în vârstă de 21 de ani domiciliat în oraşul Mizil.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Prins la scurt timp după ce ar fi sustras două biciclete
La data de 22 august a.c., în jurul orei 23:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti-Scăeni au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că, în timp ce se afla împreună cu un prieten la o unitate de alimentaţie publică din localitate, persoane necunoscute le-ar fi sustras bicicletele.
De îndată, poliţiştii au demarat activităţile investigative în vederea depistării autorului reuşind în scurt timp să identifce persoana bănuită de comiterea faptei, găsind asupra acesteia şi bicicletele, prejudiciul fiind recuperat şi predat pesoanelor vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat şi predat persoanelor vătămate. 
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ