DGASPC Prahova.Masuri luate dupa incidentul de la  CRRNPAH Calinesti
În vederea oferirii informaţiilor necesare pentru clarificarea cu obiectivitate a situaţiei din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, aduce la cunoştinţa opiniei publice, următoarele precizări referitoare la demersurile întreprinse: 
În continuarea măsurilor dispuse de către D.G.A.S.P.C. Prahova s-a stabilit ca începând din data de 10.08.2021, directorul Centrului de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti să nu mai îndeplinească atribuţiile de conducere în cadrul acestui centru, urmând a fi detaşat într-o altă unitate din subordinea D.G.A.S.P.C. Prahova.
Totodată, având în vedere acţiunile desfăşurate de către organele de poliţie, D.G.A.S.P.C. Prahova va aplica măsurile legale corespunzătoare în ceea ce priveşte dispunerea suspendării activităţii angajatului care a fost implicat în evenimentul produs în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti.
 
Sursa:Comunicat de presa DGASPC Prahova