Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuţie de ofiţer - MEDIC confirmat în specialitatea Medicină generală/ Medicină de familie
        În vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuţie de ofiţer - MEDIC confirmat în specialitatea Medicină generală/ Medicină de familie, în cadrul sectorului medical.
 
Pentru postul scos la concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea postului scos la concurs.
 
Întrucât postul scos la concurs este de poliţist de penitenciare (ofiţer), candidaţii trebuie să îndeplinească şi condiţiile necesare pentru dobândirea calităţii de poliţist de penitenciare, prevăzute la art. 11 din Legea nr. 145/2019, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Înscrierea se face la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului în Viaţa Medicală nr. 27 din 09.07.2021, adică până la data de 26.07.2021, inclusiv, ora 16.00.
 
Bibliografiile, tematicile şi probele de concurs pentru ocuparea posturilor de medic, diverse specialităţi, sunt cele stabilite pentru examenul de medic specialist, în specialităţile respective, publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii – secţiunea Carieră/ Specialişti/ Concursuri/ Examene şi Concursuri Naţionale/ Tematica concursului pentru ocupare de post medici specialişti şi Tematica examenului de medic specialist specialitatea medicină de familie.
 
 
Sursa:Comunicat Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou 
 
Foto cu caracter ilustrativ