Penitenciarul Ploieşti face concurs de angajare din sursă externă în sectorul operativ
Penitenciarul Ploieşti caută întregirea echipei, astfel încât 16 posturi (15 posturi  pentru bărbaţi si 1 post pentru femei) sunt scoase la concurs din sursă externă în sectorul operativ.
Dacă eşti o persoană ambiţioasă, serioasă, bravă şi cu spirit de echipă, cariera ta în sistemul poliţiei penitenciare este la un pas distanţă.
Dosarele complete se depun la Sediul Penitenciarului Ploiesti din strada Rudului, nr. 49, Ploiesti, judetul Prahova pănă cel târziu la data de 12.07.2021-inclusiv, ora 16:00.
           De asemenea, condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs,  bibliografia si tematica de concurs, normele si baremele specifice privnd organizarea, desfasurarea si evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în anexele la anuntul de concurs de pe site-ul instituţiei http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-700-posturi-de-executie-agent-din-cadrul-sectorului-operativ-din-unitatile-penitenciare.
           Informaţii suplimentare se pot obtine de la biroul resurse umane din cadrul penitenciarului Ploiesti la numărul de telefon 0244 526 834/ 0244 526 325 interior 132 sau la adresa de e-mail a instituţiei pploieşti@anp.gov.ro. 
            Sursa:Comunicat Penitenciarul Ploiesti
Foto cu caracter ilustrativ/zdp.ro