BULETIN INFORMATIV ISU PRAHOVA.3 iunie 2021
 
În perioada 02 – 03 iunie, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 18 misiuni, din care 9 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă, 8 urgenţe medicale şi 1 activitate de îndrumare şi control. Echipajele de salvatori au acţionat pentru 2 misiuni pentru înlăturarea efectelor negative, precum şi în alte 6 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi: deblocare persoane din locuinţe, salvare animale, asistenţă persoană etc. 
9 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din partea paramedicilor SMURD. Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere, fără victime.
De peste 30 de ore, pompierii prahoveni se luptă cu flăcările izbucnite la incineratorul de deşeuri din Parcul Industrial Brazi. În această dimineaţa, salvatorii au reuşit să pătrundă în hală unde au găsit trupul carbonizat al bărbatului care se presupune că ar fi dispărut ieri. Misiunea pompierilor este în continuare una dificilă având în vedere cantitatea impresionată de deşeuri din interiorul halei. Echipajele actionează în continuare pentru lichidarea incendiului care se manifesta mocnit, fără focare vizibile. La locul evenimentului sunt mobilizate 3 autospeciale de stingere şi 1 ambulanţă. După finalizarea intervenţiei, se va stabili cauza probabilă a incendiului.
Efectele codului meteorololgic şi-au făcut simţite prezenţa şi la nivelul judeţului Prahova. Un copac a căzut pe partea carosabilă, blocând circulaţia rutieră pe DJ 155 în dreptul localităţii Păuleşti. Pompierii au acţionat cu ajutorul drujbelor pentru tăierea copacului.
Un echipaj de pompieri a acţionat miercuri, în jurul orei 15:42 după ce alunecarea de teren produsă în localitatea Breaza a adus aluviuni pe DN1, pe prima bandă a sensului de mers Câmpina-Sinaia. Totodată, s-a intervenit şi pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.