Mesajul prefectului judeţului Prahova, la deschiderea centrului de vaccinare de tip drive-thru din parcarea Ploieşti Shopping City
Mesajul domnului prefectul al judeţului Prahova, Cristian Ionescu, după deschiderea centrului de vaccinare de tip drive-thru din parcarea Ploieşti Shopping City:
”Am vizitat astăzi centrul de vaccinare drive thru, care s-a deschis la ora 12.00 în parcarea centrului comercial Ploieşti Shopping City şi mă bucur să constat că instituţiile deconcentrate din judeţul Prahova s-au mobilizat într-un timp record, pentru această deschidere. 
Mulţumesc în mod deosebit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova şi implicit, echipelor medicale (medici, asistenţi medicali, registratori) care s-au mobilizat exemplar, oameni care au renunţat pentru aceste 4 zile la programul lor liber şi la timpul petrecut cu cei dragi, pentru a asigura în regim de voluntariat procesul de vaccinare. 
Apreciez implicarea tuturor partenerilor care au susţinut acest demers şi le mulţumesc pentru sprijinul acordat. Astfel, prahovenii şi oricine doreşte să se vaccineze în aceste zile, pot beneficia de o modalitate în plus care facilitează vaccinarea.
Transmit respectul meu tuturor celor implicaţi şi le urez succes în misiunea pe care o au de îndeplinit în zilele care urmează!”
 
Instituţia Prefectului – Judeţul Prahova