ISU PRAHOVA.BULETIN INFORMATIV. 11 mai 2021
În perioada 10 – 11 mai, pompierii din judeţul Prahova au acţionat pentru gestionarea unui număr de 21 misiuni, din care 6 au fost intervenţii în situaţii de urgenţă şi 15 urgenţe medicale. Echipajele de salvatori au acţionat pentru stingerea unui incendiu, precum şi în alte 4 intervenţii în sprijinul comunităţilor, cum ar fi: deblocare persoane din locuinţe, salvare animale, etc. 
16 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă din partea paramedicilor SMURD. 
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 3 accidente rutiere, în urma cărora 3 persoane au fost rănite şi transportate de urgenţă la spital.
Misiuni relevante
Luni, 10 mai, în jurul orei 16:30, a avut loc un accident teribil pe DN72, în zona localităţii Ariceştii Rahtivani, soldat cu două victime rănite grav. În eveniment au fost implicate un autobuz doar cu conducătorul auto şi o autoutilitară cu 2 pasageri. În urma impactului unul dintre pasagerii autoutilitarei, un bărbat de 53 de ani a intrat în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decedat în timpul transportului către spital.
În autoutilitară se mai afla un tânăr în vârstă de 25 de ani care a fost transportat de urgenţă la spital. La faţa locului au intervenit două ambulanţe, dintre care una de Terapie intensivă mobilă, un echipaj de descarcerare şi o maşină de stingere.