A fost lansată în judetul Prahova o platforma prin care poţi redirecţiona până la 20% din impozit pentru o cau

Imaginează-ţi ce s-ar întâmpla dacă ar exista o modalitate rapidă şi sigură prin care să îţi poţi direcţiona sponsorizările pentru cauze în care crezi. Acest lucru este, de astăzi, posibil prin www.sponsorizareprahova.ro!

Cu siguranţă ai auzit deja despre facilităţile fiscale prin care poţi susţine financiar o cauză prin redirecţionarea unei părţi din impozitul pe venit sau din impozitul pe profit şi, din cauza birocraţiei, ai trecute repede cu vederea ideea de a face bine.

 

Potrivit unui studiu realizat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi Hospice Casa Speranţei, numai 49% dintre companiile româneşti folosesc facilităţile.

De astăzi, însă, nu mai este nevoie să ratezi şansa de te implica pentru că am creat un mecanism rapid, simplu şi uşor de utilizat prin care poţi sponsoriza sume ce pot fi deduse fiscal.

Rezultatul: ajuţi uşor proiectele din oraşul tău fără nici un cost pentru tine sau compania ta!

„Ca orice antreprenor, şi eu am intrat în contact deseori cu informaţii privind posibilitatea de a redirecţiona o parte din impozitele datorate statului către o cauza socială sau către o organizaţie non profit.

De cele mai multe ori, informaţiile concrete despre etapele necesare, documentele ce trebuie completate, procedura de urmat, nu sunt suficient de clare, par greu accesibile şi consumatoare de timp. Împreună cu partenerii noştri de la Fundaţia Comunitară Prahova, am reuşit să simplificăm lucrurile şi am construit o pagină de internet care să asigure antreprenorilor un context uşor de folosit în cadrul căruia pot să direcţioneze aceste sume către cauzele care contează.

Pe site-ul sponsorizareprahova.ro poţi, în 3 paşi simpli, să ceri contabilului informaţiile necesare, să afli care este suma pe care o poţi redirecţiona şi să alegi cauza pe care vrei să o susţii cu fondurile tale.

Toate documentele sunt generate automat, simplu şi rapid, pentru că ştim că timpul oamenilor de afaceri este important.

Accesaţi platforma cu încredere şi susţineţi activităţile Fundaţiei Comunitare Prahova!” – Traian ZVIRID, Incorom

„Pentru că unul dintre cele mai frumoase sentimente este acela de a ajuta oamenii din oraşul tău, pentru că sunt atât de multe persoane în judeţul Prahova care au nevoie de suport şi atât de multe idei bune care ar putea să fie realizate în beneficiul comunităţii noastre, am creat alături de partenerii de la Incorom un mijloc prin care antreprenorii locali să poată face un contract de sponsorizare în trei paşi simpli.

Ne dorim să inspirăm cât mai multe companii locale să se implice pentru a susţine proiectele locale, fără nici un cost financiar pentru companie, cu un cost cât mai mic de timp, cu toate detaliile legislative uşor de accesat. Responsabilitatea faţă de comunitate se poate realiza prin gesturi simple!” – Isabela Alexe, Fundaţia Comunitară Prahova

Cine suntem

Noi, echipa Fundaţiei Comunitare Prahova, lucrăm zi de zi la firul ierbii, alături de oamenii cu iniţiativă pentru a transforma ideile bune în soluţii concrete. Identificăm cele mai importante probleme din comunitate, căutăm oamenii pasionaţi de munca lor, îi susţinem financiar şi cu expertiză pentru a duce la îndeplinire soluţiile propuse pentru nevoile din comunitate.

În cei 8 ani de activitate am susţinut 165 de proiecte judeţene şi 18 burse, am implementat 16 proiecte comunitare şi am ajutat 9 cazuri medicale cu suma totală de 1.326.725 lei împreună cu 75 de companii şi fundaţii naţionale şi 1.000 de donatori individuali.

Sursa:Comunicat Fundatia Comunitara Prahova