Jurnalişti ploieşteni agresaţi verbal şi ameninţaţi, presa centrală informaţii în prime time despre altceva.

De 2 zile presa centrală “bubuie” cu ştiri despre o cântăreaţă de muzică etno decedata la doar 27 ani (Denisa Raducu), din cauza unei boli. Pe această cale transmit condoleanţe familiei şi celor apropiaţi, Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească-se-n pace.

Jurnalişti ploieşteni agresaţi – presa centrală niciun cuvânt.

Vineri după amiaza unul dintre jurnaliştii ploieşteni (Fabio Cartsea de la RepublikNews.ro) a fost agresat verbal de unul dintre directorii din administraţia locală, mai mult... acel director a adus ameninţări şi altor ziarişti ploieşteni: “Auzi, voi tot nu vă potoliţi. Până nu vine cineva să vă dea doi pumni în cap, nu vă lăsaţi. Vă jucaţi cu imaginea oamenilor.” au fost vorbele folosite de acel director.

Detalii aici: https://www.republikanews.ro/un-director-din-administratia-ploiesteana-ameninta-ziaristii-cu-bataia/

Incidentul de vineri, din centrul mun. Ploieşti nu este singular, de-a lungul timpului jurnaliştii ploieşteni fiind ameninţaţi, înjuraţi sau agresaţi de diverse persoane.

Denişa Raducu subiect de prime time, ziariştii ploieşteni... ameninţaţi.

Deşi jurnaliştii ploieşteni au fost ameninţaţi (indirect), nici o entitate mass-media centrală nu a luat nici o măsură, prin publicarea a câtorva rânduri despre acest lucru.

Atunci când presa din “dulăul democraţiei “devine” pisica politicului “şi a “ratingului de prost gust “.

Nu este prima dată când subiecte de genul acesta apar în presa centrală, deşi în spatele acestor ştiri de breaking news, sunt agresaţi şi ameninţaţi jurnalişti ploieşteni.

Interesantă ar fi o ştire cu un jurnalist bucureştean agresat sau ameninţat care să apară în regim de breaking news şi prime time în presa din Prahova.

Până atunci... atitudinea unor colegi de breaslă lasă de dorit, dar mai mult... atitudinea ostilă îndreptată împotriva subsemnatului care şi-a spus punctul de vedere (pe o reţetă de socializare) în legătură cu moartea cântăreţei Denişa Raducu, moartea compozitorului Dumitru Lupu şi azi cea a celui mai valoros antrenor de handbal din România, Nicolae Nedef, probabil durerea şi triştea familiei este aceeaşi pentru toţi şi că interesul presei centrale este total diferit faţă de moartea Denisei şi a celor doi, de aceea, nu mă miră faptul că nimeni din mass-media centrală nu a scris 2 -3 rânduri despre jurnaliştii ploieşteni care-s umiliţi, agresaţi sau ameninţaţi, foarte des de persoane certate cu legea sau “băieţii de cartier “respectiv unele persoane care ascultă un anumit gen muzical...

 

RIP DENISA RADUCU, DUMITRU LUPU ŞI NICOLAE NEDEF.

foto:antena3.ro