Fundaţia Comunitară Prahova lansează astăzi, 22 februarie 2021, ”Fondul de Burse şi Mentorat”
Avem bani de burse pentru 15 elevi valoroşi. Ajută-ne să-i descoperim!
Ştii un copil cu rezultate bune la învăţătură, dar a cărei familie trece prin momente dificile? 
Cunoşti un tânăr talentat, dar care nu are bani pentru meditaţiile care le-ar ajuta să-şi perfecţioneze calităţile? 
Eşti un învăţător sau un profesor care cunoaşte astfel de cazuri? Ajută-ne să-i ajutăm.
 
Fundaţia Comunitară Prahova lansează astăzi, 22 februarie 2021, ”Fondul de Burse şi Mentorat”, cu scopul de a oferi celor mai perseverenţi şi dedicaţi dintre tinerii prahoveni suportul necesar pentru a depăşi greutăţile cu care se confruntă în parcursul lor de a-şi realiza întregul potenţial. 
Bugetul total al fondului este de 36.000 lei, iar valoarea unei burse este de 2.400 lei/an.
Sunt eligibili elevii claselor V-XII care studiază în unităţile de învăţământ din judeţul Prahova. 
Procedura de înscriere presupune completarea şi transmiterea documentelor publicate pe site-ul fundaţiei: https://www.fundatiacomunitaraprahova.ro/burse/ pe email la adresa bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro sau fizic, la sediul Fundaţiei Comunitare Prahova din Ploieşti, Strada Maramureş, nr. 12, camera P51 (de luni până joi, între 09.00 şi 14.00).
Perioada de primire a dosarelor de aplicaţie este 22 februarie 2021 – 23 martie 2021. 
Selecţia bursierilor se va face în perioada 23 martie 2021 – 16 aprilie 2021 iar anunţarea câştigătorilor se va face pe data 19 aprilie 2021.
Copiii sunt bunul inestimabil al oricărei comunităţi. Haideţi să le arătăm cât de mult contează pentru noi. 
Un program al Fundaţiei Comunitare Prahova susţinut de Colen Impex, Equilibrum Residence Ploieşti, Carmistin, Centrul Educaţional SEVA, Faxmedia Consulting, BRITT Structure, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Observatorul Prahovean.
__________________
Cine suntem
Fundaţia Comunitară Prahova  lucrează zi de zi la firul ierbii, alături de oamenii cu iniţiativă pentru a transforma ideile bune în soluţii concrete. 
Identificăm cele mai importante probleme din comunitate, căutăm oamenii pasionaţi de munca lor, îi susţinem financiar şi cu expertiză pentru a duce la îndeplinire soluţiile propuse pentru nevoile comunităţii. 
În cei 8 ani de activitate am susţinut 165 de proiecte judeţene şi 18 burse, am implementat 16 proiecte comunitare şi am ajutat 9 cazuri medicale cu suma totala de 1.326.725 lei împreună cu 75 de companii şi fundaţii naţionale şi 1000 de donatori individuali.