INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN PRAHOVA DESFĂŞOARĂ ACTIVITATEA DE RECRUTARE ŞI SELECŢIE A CANDIDAŢILOR PENTRU ŞCOLILE DE POLIŢIE
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară până pe 28 februarie 2021 (inclusiv) activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admitere pentru învăţământul postliceal, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (sesiunea februarie-martie 2021).
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova recrutează candidaţi la concursul de admitere la:
Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina;
Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca; 
Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.
Toţi cei care îşi doresc o carieră în poliţie şi care îndeplinesc condiţiile şi criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie - 28 februarie a.c., zilnic (inclusiv sâmbăta şi duminica), între orele 09:00-15:00, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, situat în municipiul Ploieşti, str.Vasile Lupu, nr. 60, judeţul Prahova - Serviciul Resurse Umane.
Dosarele în volum complet se vor depune până la data de 10 martie a.c. (inclusiv), până cel târziu la orele 16:00, la sediul  IPJ Prahova - Serviciul Resurse Umane.
Condiţiile legale şi criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum şi alte informaţii de interes pot fi consultate pe site-ul: https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/a-n-u-n-t-privind-admiterea-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-februarie-martie-2021&page=1
Activităţile de recutare se desfăşoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel naţional, în vederea prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID-19, astfel încât candidaţii se vor prezenta la înscriere /cu ocazia depunerii dosarului, având mască/mănuşi de unică folosinţă şi pix/stilou de culoare albastră.
 
Sursa:Comunicat IJP Prahova